Suomeksi2018-09-12T08:55:37+00:00
Loading...

SanSec Partners

Yritysjärjestelyiden ja -rahoituksen neuvonantaja

SanSec Partners on yritysjärjestelyihin ja niiden rahoitukseen erikoistunut yksityinen asiantuntijayritys. Yhtiö toimii pienten ja keskisuurten yhtiöiden neuvonantajana erityisesti yritysjärjestelyihin ja pääomarahoitukseen liittyvissä asioissa. Asiakkaitamme ovat myös pääomarahastojen hallinnointiyhtiöt ja sijoittajat. SanSec Partners on toiminut neuvonantajana useiden ulkomaisten ja kotimaisten pääomarahastojen varainhankinnassa, sijoituskohteiden arvioinneissa ja järjestelyissä sekä myös sijoitussalkun hallinnoinnissa. Yhtiö on myös toiminut ulkomaisten yritysten neuvonantajana ostokohteiden arvioinneissa ja niitä seuranneissa yritysjärjestelyissä. Asiantuntijaverkostomme täydentää yhtiömme omaa osaamista.

Erikoisosaamisalueemme

SanSec Partners on erikoistunut seuraaviin toimialasektoreihin:

Lääketieteen ja terveydenhuollon teknologia

Teknologiateollisuus ja cleantech

Laboratoriopalvelut

Neuvonantopalvelumme

Yritysarvioinnit

Tarjoamme sijoittajille kohdeyrityksen liiketoiminnan arviointia sijoitus- tai irtautumispäätösten valmistelua varten sekä sijoituksen tai irtautumisen toteuttamista. Tuotamme tarvittaessa toimenpiteisiin liittyvät sijoitusmuistiot. Voimme myös ottaa kokonaisvastuun koko due diligence prosessista ja koordinoida sekä juridiset että taloudelliset osiot.

Osto- ja myyntitoimeksiannot

Suoritamme pienten ja keskisuurten yritysten osto- ja myyntitoimeksiantoja. Tiedostamme näiden järjestelyiden tärkeyden ja luottamuksellisuuden, sekä neuvonantajan välittäjäroolin merkityksen. Perehdymme huolellisesti yhtiön liiketoimintaan ja strategiaan voidaksemme rakentaa onnistuneeseen toteutukseen johtava struktuurin ja prosessin.

Yhteydenotto

Puhelimella +358 (0)9 4159 5510 tai sähköpostilla info@sansec.fi .