WELCOME
COMPANY PROFILE
SERVICES
OUR PEOPLE
NEWS & EVENTS
IN FINNISH
CONTACT US
SanSec Partners Oy

News & Events

26.03.2014 :: Niilo Santasalo :: <niilo.santasalo a sansec.fi>

MAINTPARTNER SUOMEN LABORATORIO- JA YMPÄRISTÖPALVELUT OSAKSI EUROFINS SCIENTIFIC -KONSERNIA

Maintpartner Oy ja Eurofins Scientific Finland Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jolla Maintpartner Suomi myy laboratorio- ja ympäristöpalvelunsa kansainväliselle Eurofins Scientific –konsernille.

Maintpartner Suomen laboratorio- ja ympäristöpalveluyksikkö toimii Kokkolassa, ja sen palveluksessa työskentelee 27 henkilöä, jotka siirtyvät Eurofins Scientific Finland Oy:n palvelukseen 21.3.2014 lukien. Kokkolan laboratorioyksikkö on Suomen kansallisen akkreditointielimen FINAS:in akkreditoima testauslaboratorio, joka tarjoaa kemiallisia ja mikrobiologisia laboratorioanalyysipalveluita niin yritys- ja yksityisasiakkaille kuin julkisen sektorin toimijoille. Lisäksi yksikön palvelutarjontaan kuuluvat yritysten ympäristöasioiden hallintaan liittyvät asiantuntijapalvelut sekä sertifioidut näytteenotto- ja mittauspalvelut.

’Meille tämä merkitsee sitä, että voimme entistä paremmin keskittyä omaan ydinliiketoimintaamme eli teollisuuden kunnossapitoon ja käyttöön. Yhteistyöllä Eurofinsin kanssa varmistamme tarvittavien laboratorio- ja ympäristöpalvelujen saatavuuden asiakkaillemme jatkossakin’, toteaa Markku Simola, Maintpartner Suomen maajohtaja.

Eurofins Scientific -konsernilla on Suomessa entuudestaan kolme laboratorioyksikköä, jotka tarjoavat asiakkailleen muun muassa elintarvikkeisiin, viljoihin, rehuihin ja lannoitteisiin liittyviä laboratoriotutkimuksia, sekä lisäksi ympäristö- ja energiasektoreille kohdennettuja analyysipalveluita. Paikallisesti Suomessa tuotettujen palveluiden tarjontaa täydentää markkinoiden laajin valikoima erikoisanalytiikkaa, perustuen Eurofinsin laajaan kansainväliseen laboratorioverkostoon.

’Kokkolan yksikön ja sen ammattitaitoisen henkilöstön siirtyminen Eurofinsille vahvistaa entisestään asemaamme Suomen johtavana yksityisenä, riippumattomana ja akkreditoituna laboratorioalan toimijana. Liiketoimintakaupan myötä pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin monipuolisemmin ja myös maantieteellisesti kattavammin’, toteaa Eurofins Scientific -konsernin Suomen toiminnoista vastaava toimitusjohtaja Lasse Mäkelä.

Lisätiedot:

Markku Simola, maajohtaja, Maintpartner Suomi, p. 050 454 6605, markku.simola a maintpartner.com
Lasse Mäkelä, toimitusjohtaja, Eurofins Scientific Finland Oy, p. 040 591 5550, lasse.makela a eurofins.fi

Maintpartner on pohjoismainen teollisuuden kunnossapito- ja käyttöpalveluja toimittava yritys. Olemme teollisuuden ja julkisen sektorin teknisten prosessien käytettävyyden hallinnan asiantuntija, joka auttaa asiakkaitaan keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa. Visiomme on olla toimialamme edelläkävijä ja Itämeren alueen johtava teknisiä palveluja tarjoava yritys. Maintpartner Groupin henkilöstön määrä on noin 1750 ja vuotuinen liikevaihto noin 160 miljoonaa euroa. Konsernilla on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Puolassa ja Virossa. Maintpartner Groupin omistavat johto ja CapManin hallinnoimat rahastot. http://www.maintpartner.fi.

Eurofins Scientific
on johtava laboratorioanalyysipalveluiden tuottamiseen keskittynyt kansainvälinen konserni, jolla on yli 190 laboratoriota 36 eri maassa ja henkilökuntaa noin 15 000. Konserni on voimakkaassa kasvuvaiheessa, ja sen liikevaihto vuonna 2013 oli 1,2 mrd €. Eurofins Scientificin analyysipalveluvalikoima kattaa yli 100 000 luotettavaa analyysimenetelmää aitouden, alkuperän, tuoteturvallisuuden, toistettavuuden, koostumuksen ja puhtauden testaamiseen. Suomessa Eurofins Scientific on toiminut vuodesta 2007 lukien, ja yhtiöllä on tällä hetkellä laboratorioyksiköt Raisiossa, Tampereella ja Mikkelissä. http://www.eurofins.fi.

*******************************
SanSec Partners toimi järjestelyssä Eurofins Scientificin neuvonantajana.

Julkaisuvapaa 21.3.2013 klo 12.00.


« back
Eurofins

Maintpartner 2
SanSec Partners Oy, Kivimäentie 51, 00670 Helsinki, Finland | Phone +358 9 4159 5510 | Email: info@sansec.fi | Business ID FI1467929-6, domicile Helsinki
Copyright © SanSec Partners, 2015. All rights reserved.